locatie J.P. Riedelstraat 3, Winschoten
email helpdesk@cidautomatisering.nl
telefoon +31 (0) 597 - 432 014
Weboplossingen

Weboplossing op maat

Van simpele websites tot uitgebreide ERP-systemen om jouw werk makkelijker en overzichtelijker te maken

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met maatwerk weboplossingen

Het inzichtelijk verwerken van jouw bedrijfsprocessen is de sleutel tot succes in het moderne bedrijfsleven. Of het nu gaat om het beheren van klantgegevens, het stroomlijnen van projectplanningen of het verbeteren van de algehele efficiëntie, onze op maat gemaakte CRM- en ERP-systemen zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Winstvergroting door kostenvermindering

Elk bedrijf, bedrijfsproces en werkwijze is uniek. Daarom specialiseren we ons in het ontwikkelen van CRM- en ERP-systemen die afgestemd zijn op jullie wensen en behoeften. Of je nu een kleine start-up bent of een gevestigde onderneming, onze oplossingen zijn ontwikkeld met één doel voor ogen, namelijk het vergroten van de winst door het verminderen van kosten en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Met onze maatwerk weboplossingen kun je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen, terwijl je tegelijkertijd de operationele efficiëntie optimaliseert.

Neem contact op

Waar kun je aan denken bij een op maat gemaakt CRM- of ERP-systeem?

Door de jaren heen hebben we veel mooie systemen mogen ontwikkelen en daarom hebben we een aantal voorbeelden voor jou op een rij gezet.

Urenregistratie apps

Onze aangepaste urenregistratiemodules en -apps stellen jouw medewerkers in staat om werktijden en projecturen nauwkeurig bij te houden. Met als voordelen dat kostbare manuren op kantoor worden verminderd, er direct inzage is in de uren en medewerkers aanvullende notities en opmerkingen eenvoudig door kunnen geven.

Offertemodules op maat

Onze op maat gemaakte offerte systemen maken het mogelijk om professionele offertes te genereren en beheren op een manier die past bij jouw bedrijfsprocessen. Van opstellen tot accorderen, onze modules laat het vlekkeloos lopen.

Klantenportalen

Onze op maat gemaakte klantenportalen bieden een gepersonaliseerde en gebruiksvriendelijke interface. Hierdoor verbeter je de gebruikerservaring van jouw klant en stimuleer je interactie en conversie.

Welke oplossing past het best bij jou?

Bedrijfswebsite

Wij ontwikkelen resultaatgericht en gebruiksvriendelijke websites. We gebruiken de nieuwste technieken en hoogste kwaliteit waardoor uw website het best presteert.

Alle websites worden gebruiksvriendelijk weergeven op elk apparaat.

Prijs op aanvraag Meer informatie

Maatwerk webapplicatie

Wij bouwen volledig op maat gemaakte webapplicaties. Denk hierbij aan klantenportalen, ticketsystemen, urenregistratiemodules, facturatieoplossingen en nog veel meer geavanceerde systemen.

We denken graag actief mee met onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we de gehele looptijd van het project in een team, met voor jou één aanspreekpunt.

Prijs op aanvraag Meer informatie

CRM- of ERP-pakket

Makkelijker en efficiënter groeien doe je door bedrijfsprocessen inzichtelijk te beheren zoals; boekhouding, inkoop, planning, productie en relatiebeheer,

Het gebruik van een ERP-systeem is niet te missen in het dagelijks bedrijfsleven. Wij denken graag actief mee met het verbeteren van jouw bedrijfsproces.

Prijs op aanvraag Meer informatie

Wij houden van bouwen!

Wij zijn een team van ongewoon enthousiaste vakmensen die wel houden van een leuke uitdaging. We staan klaar voor jouw ICT-gerelateerde vraagstukken en denken graag met je mee met het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Heb je een idee voor een CRM- of ERP-systeem? Neem gerust contact met ons op en dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

Bel ons voor meer informatie