locatie J.P. Riedelstraat 3, Winschoten
email helpdesk@cidautomatisering.nl
telefoon +31 (0) 597 - 432 014

VoIP-telefonie, de kern van succesvolle communicatie

Wij begrijpen dat communicatie de kern vormt van elk succesvol bedrijf. Daarom bieden we geavanceerde VoIP-telefonieoplossingen die jouw bedrijf helpen om naadloos en efficiënt te communiceren, ongeacht de locatie.

Overal beschikbaar met VoIP-telefonie

Met onze VoIP-telefonie ben je niet langer gebonden aan traditionele telefoonlijnen. Onze oplossingen maken namelijk gebruik van internetconnectiviteit, waardoor je overal ter wereld kunt communiceren alsof je op kantoor bent. Of het nu gaat om spraakgesprekken, videoconferenties of naadloze integratie met andere communicatietools, wij zorgen ervoor dat jouw communicatie altijd betrouwbaar en toegankelijk is.

De voordelen van VoIP

Flexibel en schaalbaar

Het grote voordeel van VoIP-telefonie is dat het geschikt is voor zowel kleine als grote bedrijven. Met de mogelijkheid om eenvoudig nieuwe lijnen toe te voegen en uit te breiden zonder aanvullende bekabeling, ben je altijd klaar om met vertrouwen te groeien.

Bespaar kosten met VoIP-telefonie

Bovendien verminder je met VoIP-telefonie jouw telecommunicatiekosten en investeer je in een toekomstgerichte communicatie-infrastructuur. Geen dure hardware of complexe installaties meer. Met VoIP-telefonie van CID Automatisering krijg je toegang tot geavanceerde functies, zoals instelbare openingstijden, keuzemenu’s, wachtrijen en meer, zonder de last van traditionele telefoonsystemen. Bovendien betaal je met onze VoIP-telefonie nooit te veel, want je kunt maandelijks opzeggen of opschalen.

Til jouw klantenservice naar een hoger niveau

Als laatste tillen we de klantenservice van jouw bedrijf naar een hoger niveau met onze VoIP-telefonieoplossingen. Met functies zoals automatische wachtrijen en interactieve voice response (IVR) kunnen jouw klanten snel en efficiënt met de juiste persoon worden verbonden. Mede door deze gestroomlijnde communicatie en snelle responsmogelijkheden te bieden, kunnen we de klanttevredenheid verbeteren en de algehele ervaring van jouw klanten versterken.

Ons pakket bestaat uit

Wij leveren al jaren vaste telefonie voor bedrijven.
De VoIP oplossing van ons is zeer betrouwbaar en u hoeft tevens niet te investeren in een kostbare telefooncentrale.

checkmark Keuzemenu

checkmark Meldingen

checkmark Voicemail

checkmark Online belplan

checkmark Wachtrij

checkmark Zakelijk telefoonnummer

checkmark Instelbare openingstijden

checkmark Doorschakelen naar mobiel

En nog veel meer..

Het team van CID staat voor je klaar

Onze vakmensen staan klaar om jou te begeleiden bij de implementatie, configuratie en het gebruik van jouw VoIP-telefoniesysteem. Heb je een vraag over VoIP-telefonie of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons voor gratis advies