locatie J.P. Riedelstraat 3, Winschoten
email helpdesk@cidautomatisering.nl
telefoon +31 (0) 597 - 432 014
Document Solutions

Printer reparatie, service en onderhoud

Wij leveren print- en scanoplossingen op maat.

Zowel nieuw als refurbished.

Dienstverlener voor print- en scanapparatuur

CID Automatisering adviseert u, aan de hand van uw wensen, graag de meest gunstige oplossing voor uw onderneming. Met het apparatuur die wij u aanbieden, bent u verzekerd van een voordelige en gebruiksvriendelijke machine. De multifunctionele printer (MFP) wordt steeds meer gebruikt als input device, welke gekoppeld wordt aan document management, workflow, ERP & CRM applicaties. Een naadloze communicatie tussen deze netwerkapplicaties en uw MFP stelt u in staat om veel efficiënter en sneller te werken.

Wanneer u kiest voor een refurbished machine van CID Automatisering kiest u voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Onze refurbished machines hebben slechts een zeer klein gedeelte van de technische levensduur doorlopen en zijn, volledig gereviseerd, voorzien van de nieuwste software en hebben zeer lage tellerstanden. Doorgaans hebben wij een wisselend assortiment DEMO-machines. Hierdoor bent u verzekerd van de meest solide apparatuur tegen een fractie van de nieuwprijs.

Wij leveren machines van de volgende merken

Waarom zou u voor CID Automatisering kiezen?

Wij maken geen standaard offerte, maar voeren eerst samen met u een inventarisatie uit, om de wensen binnen uw organisatie duidelijk in kaart te brengen.
Wij bekijken uw situatie desgewenst ter plaatse en komen vervolgens met een passend advies.

Reparatieservice

Landelijke reparatieservice zowel op locatie als bij ons in de werkplaats

Kennis en expertise

Specifieke expertise en veel kennis van de markt door onze specialisten

Totaalconcept

Advies, installatie, reparatie en levering van supplies en overige benodigheden

Koop- en lease mogelijkheden

Bij ons heb je de mogelijkheid voor zowel koop- als lease mogelijkheden

Contacten en contracten

Alle contacten en contracten op één plek

Een onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies met goede oplossingen

Onze eigen technische dienst

Hier worden alle merken computers, notebooks, printers en overige hardware gerepareerd. Bijna alle reparaties worden in eigen beheer uitgevoerd. Ook wanneer het apparatuur niet bij ons is gekocht zijn wij u graag van dienst. Indien mogelijk kunnen wij de reparatie ook op locatie uitvoeren.

Wij maken voor aanvang van de reparatie duidelijke prijsafspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Storingen verhelpen, firmware upgrades uitvoeren, uitvoeren van servicebeurten voor alle merken machines. We zijn gespecialiseerd in HP printers, multifunctionals en plotters.

Informeer vrijblijvend naar onze scherpe tarieven

Bel ons voor meer informatie