locatie J.P. Riedelstraat 3, Winschoten
email helpdesk@cidautomatisering.nl
telefoon +31 (0) 597 - 432 014
Bedrijfsinformatie

CID Automatisering; voor velen een begrip, voor anderen een eerste kennismaking. Ruim 20 jaar is ons bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van ICT-infrastructuren, waarbij onze aanpak altijd gelijk is:

De aanpak van CID Automatisering

  • Kennismaken
  • ICT-scan en inventarisatie
  • Ontwerpen
  • Afstemmen
  • Uitvoeren
  • Onderhouden

Bedrijfsvideo

Garanties waar wij voor staan

CID Automatisering levert producten voor de zakelijke markt in combinatie met een volledig pakket support- en implementatiediensten. De flexibiliteit van ons bedrijf is nodig in een markt die voortdurend in beweging is en waar productontwikkelingen en wijzigingen in behoeftes bij onze klanten elkaar in snel tempo opvolgen.

Uitstekende service

Wij staan bekend om onze uitstekende service. Heeft een klant leenapparatuur nodig terwijl zijn of haar apparatuur wordt gerepareerd? Geen probleem. Wij gaan door waar anderen stoppen.

Afspraak is afspraak

We houden van openheid van zaken. Facturen met vage omschrijvingen of kleine lettertjes houden wij niet van. Wij staan voor onze producten en diensten.

Eerlijke prijs

Een uitstekende oplossing hoeft niet duur te zijn. Wij hanteren marktconforme prijzen.

Modern design Full service concept, al meer dan 20 jaar

Laat u ontzorgen. Dankzij ons full service concept heeft u geen omkijken meer naar uw automatisering.

Modern design Bezoek op locatie

Wanneer wij de werkzaamheden niet op afstand kunnen uitvoeren, komen wij graag op locatie om de eventuele calamiteiten te verhelpen. Ook het uitvoeren van projecten voeren wij in eigen beheer uit.

Hoge kwaliteit

Onze dienstverlening is optimaal en de gekozen producten zijn speciaal per project voor de klant geselecteerd.

Gratis adviesgesprek voor jouw IT-kansen.

Ben je benieuwd waar je nu staat op het gebeid van IT en waar nog kansen liggen?
Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Koffie en een goed gesprek

Bij een eerste kennismaking hoort een plezierig gesprek en koffie. Dat kan zowel bij ons op kantoor als bij u op locatie. We bespreken de huidige calamiteiten, wensen en gestelde eisen. Zo weten wij wat er in grote lijnen moet gebeuren. Neem vrijblijvend contact op voor een passende afspraak.

ICT scan

Vervolgens komen we langs om het huidige netwerk nader te inspecteren. CID Automatisering kan dit controleren door middel van een zogenoemde ICT scan. Het complete netwerk wordt geïnventariseerd. Naar aanleiding van een (zeer) uitgebreide checklist controleren wij belangrijke zaken. Vervolgens weten wij precies hoe het huidige netwerk is geconfigureerd.

Offerte

Wij werken een betaalbare en uitstekende oplossing voor u uit. Het voorstel wordt uitgewerkt in begrijpelijke taal, zonder lastige technische termen. Graag maken wij een afspraak om het voorstel te bespreken zodat eventuele vragen kunnen worden beantwoord. Wij bieden u de mogelijkheid om het apparatuur aan te schaffen of om te kiezen voor operational lease.

Voorstel akkoord

Wanneer het een passend voorstel betreft gaan we graag voor u aan de slag. In goed overleg maken we een projectplanning. Zo weet u exact wanneer welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Desgewenst worden de werkzaamheden met spoed voor u uitgevoerd.

Werkzaamheden

Een van onze medewerkers start met het project. De werkzaamheden voeren wij uit volgens onze planning. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zorgen wij voor zo min mogelijk onderbrekingen in het netwerk. Heeft u een vraag? Laat het de medewerker van CID Automatisering weten. Een toelichting in begrijpelijke taal is vanzelfsprekend.

Oplevering van het project

Als de werkzaamheden zijn voltooid is het project opgeleverd. Hier moet de opdrachtgever het uiteraard mee eens zijn. De medewerker geeft graag een gedetailleerde toelichting over het reeds uitgevoerde project. Het project is pas met succes uitgevoerd wanneer u tevreden bent met het eindresultaat.

Ondersteuning en beheer

Aangezien we alle gegevens van uw netwerk hebben gerapporteerd en vastgelegd hebben in ons systeem, weten we exact hoe het netwerk in elkaar zit. Op deze manier kunnen we onder andere (sneller) toekomstige storingen oplossen.

Benieuwd wat CID Automatisering voor jou kan betekenen?

Neem contact op