J.P. Riedelstraat 3, Winschoten
helpdesk@cidautomatisering.nl
+31 (0) 597 - 432 014

Glasvezel

De tijd waarin glasvezel schreeuwend duur was, is nu echt voorbij. Vraag nu een offerte aan

Glasvezel voor ondernemers

Onze partner Bright Access heeft jarenlange ervaring met het leveren van dataverbindingen. Het bedrijf brengt glasvezel letterlijk en figuurlijk binnen het bereik van het MKB, doordat zij complete bedrijventerreinen ontsluiten. Hierdoor zijn de glasvezelaansluitingen voordelig en flexibel en is uw bedrijf snel klaar voor het werken in de cloud. CID Automatisering B.V. kan u helpen bij het adviseren, het leveren en het optimaal instellen van uw glasvezel verbinding. Want laten we eerlijk zijn, tegenwoordig is een glasvezelaansluiting gewoon een nutsvoorziening.

Besparen

De tijd waarin glasvezel schreeuwend duur was, is nu echt voorbij. Door alle diensten via de glasvezelverbinding te laten lopen, kunt u flink besparen. U betaalt namelijk minder voor abonnementen en gesprekskosten. Daarnaast kan alle bestaande infrastructuur zoals analoge lijnen, ISDN, DSL en kabel worden opgezegd. Met een glasvezelverbinding bespaart u dus niet alleen tijd door sneller internet, maar ook geld.

Voor ondernemers, door ondernemers

Samen met Bright Access zorgen we ervoor dat ondernemers gebruik kunnen maken van een stabiele glasvezelverbinding. Door onze nauwe samenwerking kunnen wij ervoor zorgen dat u op een laagdrempelige manier aangesloten kunt worden op de digitale snelweg. Zo kunt u via ons uw glasvezel verbinding regelen. Gewoon, gemakkelijk via CID Automatisering B.V..

Meer weten over glasvezel voor uw bedrijf?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Offerte aanvragen