J.P. Riedelstraat 3, Winschoten
helpdesk@cidautomatisering.nl
+31 (0) 597 - 432 014

Document Solutions

Wij leveren print- en scanoplossingen op maat. Zowel nieuw als refurbished. Neem nu contact met ons op

Document Solutions

CID Automatisering B.V. heeft uitstekende oplossingen als onafhankelijke full service dienstverlener voor kopieer-, print- en scanapparatuur.

Wij leveren machines van de volgende merken

CID Automatisering B.V. adviseert u, aan de hand van uw wensen, graag de meest gunstige oplossing voor uw onderneming. Met het apparatuur die wij u aanbieden, bent u verzekerd van een voordelige en gebruiksvriendelijke machine. De multifunctionele printer (MFP) wordt steeds meer gebruikt als input device, welke gekoppeld wordt aan document management, workflow, ERP & CRM applicaties. Een naadloze communicatie tussen deze netwerkapplicaties en uw MFP stelt u in staat om veel efficiënter en sneller te werken.

Refurbished Wanneer u kiest voor een refurbished machine van CID Automatisering B.V. kiest u voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Onze refurbished machines hebben slechts een zeer klein gedeelte van de technische levensduur doorlopen en zijn, volledig gereviseerd, voorzien van de nieuwste software en hebben zeer lage tellerstanden. Doorgaans hebben wij een wisselend assortiment DEMO-machines. Hierdoor bent u verzekerd van de meest solide apparatuur tegen een fractie van de nieuwprijs.

Waarom zou u voor CID Automatisering B.V. kiezen?

  • Een onafhankelijk advies.
  • Specifieke expertise en veel kennis van de markt.
  • Alle contacten en contracten op één plek.
  • Landelijke reparatieservice zowel op locatie als bij ons in de werkplaats.
  • Totaalconcept: advies, installatie, reparatie en levering van supplies en overige benodigheden.
  • Zowel koop- als lease mogelijkheden.

Wij maken geen standaard offerte, maar voeren eerst samen met u een inventarisatie uit, om de wensen binnen uw organisatie duidelijk in kaart te brengen. We bekijken uw situatie desgewenst ter plaatse en komen vervolgens met een passend advies.

Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent de mogelijkheden.

Offerte aanvragen