locatie J.P. Riedelstraat 3, Winschoten
email helpdesk@cidautomatisering.nl
telefoon +31 (0) 597 - 432 014

Dat alles altijd werkt vinden we heel gewoon. Daar is wel goed onderhoud voor nodig.

ICT uitbesteden

Wij begrijpen dat de wereld van ICT en kantoorautomatisering vol uitdagingen zit. Met ons team van vakmensen die niet alleen de antwoorden kennen, maar ook de juiste vragen stellen, zorgen we voor een ICT-oplossing die past bij jouw organisatie. Samen met jou lossen we problemen op, waarborgen we de continuïteit en tillen we jouw bedrijf naar een nieuw niveau van efficiëntie. Hoe we dit doen, dat leggen we je graag uit!

Realiseren van werkplekken die passen bij jouw bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde en daarom zijn we ervan overtuigd dat onze ICT-oplossingen moeten passen bij jullie manier van werken. We gaan daarom graag voorafgaand met jou in gesprek om te ontdekken wat de wensen en behoeften zijn. Je kunt hierbij denken aan hoeveel beeldschermen er nodig zijn, welke programma’s er gedraaid moeten worden op de laptops en of dit verschilt per medewerker.

.

Vervolgens voeren onze vakmannen een ICT-scan uit om in kaart te brengen waar de knelpunten zich in het netwerk bevinden en hoe we deze kunnen oplossen. Bovendien onderzoeken we aan welke specificaties een laptop moet voldoen om jullie werkwijze en programma’s optimaal te ondersteunen.

Jij bent in controle over jouw bestanden

Bij CID staan jouw behoeften centraal en zorgen we met onze jarenlange kennis en ervaring altijd voor de juiste oplossing die perfect aansluit bij jouw bedrijf. We bieden je daarom de mogelijkheid om te kiezen hoe jij wilt werken.

Lokaal werken

Met lokaal werken heb je de vrijheid om vanuit jouw eigen vertrouwde laptop te werken, zonder afhankelijkheid van de cloud. Je hebt volledige controle over jouw bestanden en toepassingen, terwijl onze expertise ervoor zorgt dat jouw IT-omgeving soepel blijft functioneren. Met onze ondersteuning op de achtergrond kun jij je concentreren op jouw taken, wetende dat jouw technologische infrastructuur in goede handen is.

Hybride werken

Met ons hybride werkaanbod bieden we jou de ideale balans tussen cloud en lokale toegang. Werk naadloos op jouw laptop terwijl essentiële bestanden veilig zijn opgeslagen in de cloud. Deze aanpak vergroot niet alleen jouw mobiliteit, maar zorgt er ook voor dat jouw gegevens beschermd en toegankelijk blijven, waar je ook bent. Met CID Automatisering als jouw partner garanderen we een gestroomlijnde overgang naar hybride werken, zodat jij kunt profiteren van het beste van beide werelden.

Cloud werken

Wij begrijpen de groeiende behoefte aan flexibiliteit en schaalbaarheid, en daarom bieden we de mogelijkheid om volledig in de cloud te werken. Hiermee heb je overal en altijd toegang tot jouw bestanden, applicaties en tools. Je hoeft je geen zorgen te maken over hardwarebeperkingen of lokale opslag - onze experts zorgen ervoor dat jouw digitale werkplek soepel en veilig functioneert.

Optimale beveiliging van jouw ICT

In een tijdperk waarin cyberdreigingen steeds geavanceerder worden, is een uitstekende cybersecurity van groot belang. Onze vakmensen houden voortdurend de vinger aan de pols van de nieuwste bedreigingen en ontwikkelen strategieën om jouw gegevens, netwerken en systemen te verdedigen. Met geavanceerde technologieën en proactieve benaderingen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf beschermd blijft tegen alle vormen van digitale aanvallen.

Waarom jij kiest voor CID Automatisering

Modern design Snelle reactie

Onze collega's op de helpdesk helpen u snel weer op weg.

Modern design Beveiliging

Altijd in het bezit van de meest recente (beveiliging) updates.

Modern design Meer werkplezier

Door goed ingerichte en snelle systemen, kunt u zorgeloos werken.

Modern design Verhoogde efficiëntie

Door problemen snel te kunnen inzien en verhelpen, bent u snel weer op weg.

Modern design Back-up

Door een dagelijkse back-up, beschikt u altijd over een recente versie van uw bestanden.

Modern design Zakelijke markt

Wij werken voor de zakelijke markt in vele sectoren.

Neem nu contact op voor gratis advies

Wil jij jouw ICT uitbesteden of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Onze vakmensen staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Bel ons voor gratis advies